Skip to content

The Art of Breastfeeding Online 8

Hye ibu- ibu.

Jangan lepaskan peluang mengikuti Kelas The Art Of Breastfeeding Online yang ke 8. Menarik sebab ada Puan Uswatun Hasanah yang merupakan Pakar Tangisan Bayi (Pemilik page Baby Language ), Puan Siti Aisyah yang terkenal dengan topik Baby Millestones (Pengarah klinikal gymacademy) dan tak lupa juga Kaunselor Laktasi kita, Puan Nad Masrom (Pengasas FEED by Ummi Najla).
Coach Tyra Hamdan (Fitness Instructor/ Group Workout Trainer) pun ada untuk ajar exercise! I love her sessions!

Kelas akan diadakan selama 3 hari: 25 – 27 Jun 2021.

Apa yang akan dibincangkan kali ini?
Puan Nad Masrom akan berkongsi tentang: Teknik penyusuan yang betul, teknik urutan untuk meriahkan susu, persediaan ibu menyusu yang bekerja dan pengendalian susu perahan.
Puan Uswatun Hasanah pula akan bercakap tentang bayi meragam dan fasa perkembangan mental bayi.
Puan Siti Aisyah adalah seorang Occupational Therapist. Beliau akan bercerita tentang Tips engage dengan bayi menyusu dan bagaimana proses penyusuan membantu merangsang sensori motor anak.
Sesi senaman dengan Puan Tyra dapat mengeluarkan peluh dan ibu juga boleh have fun workout dengan ibu- ibu lain.

Kelas melalui Google Meet tau. Nanti peserta boleh tanya soalan secara langsung dan bersemuka dengan penceramah sewaktu kelas.

Bagi peserta yang tak dapat join online, jangan risau. Kelas akan direkodkan jadi kalau tak sempat nanti boleh tengok balik. Link video akan diberi melalui email kepada peserta selepas habis semua sesi.

Peserta akan dimasukkan ke dalam group whatsapp khas oleh admin sebelum sesi kelas bermula untuk memudahkan peserta mendapat link kelas.

Jom daftar sekarang!

6 thoughts on “The Art of Breastfeeding Online 8”

  1. Dr,macam mana saya boleh beli Ebook penyusuan ibu?? Saya pertama kali mengandung, saya perlukan ilmu penyusuan sebelum bersalin😁 Terima kasih

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *